Rabu, Jun 22, 2011

Mencuba nasib :)

Assalamualaikum w.m.t.

Apa habaq kawan-kawan semua...semoga sihat dan sentiasa dirahmati Allah s.w.t....Insya-Allah...hari ni nak mai cerita dengan kawan-kawan pasal iklan yang dibuat oleh Proton yang mana che' dapat info nie daripada blog adik ceera. Sebenarnya, sebelum ni che' pernah baca info daripada blog adik ceera nie berkenaan pihak proton telah menawarkan kepada 20 pasangan yang tersangat-sangat bertuah bagi che' lah untuk mereka test drive Proton Exora ...tapi sebelum nie macam tak terpanggil pulak untuk mengisi borang yang disediakan dalam laman web nie...tapinya hari nie macam nak cuba nasib untuk isi borang untuk Program Pandu Uji Proton Exora manalah tahu ada rezeki boleh jugak che' try test..acu cuba pandu Proton Exora nie kan. Sebelum nie hanya dengar-dengar dan lihat je orang drive Proton Exora nie kat jalan manalah tau esok lusa che' pulak kan..kan ... ;)

Selain tu, yang menguatkan semangat che' untuk cuba bila dah baca pasal testimoni-testimoni yang dah try pandu Exora nie macam ceera, virus padu, kad red dan beberapa blogger yang bertuah...fuhhhyoo macam bestlah pulak Exora nie...sangat-sangatlah sesuai untuk anak-anak che' yang lasak tu dan che' rasa mesti sangat lah selesanya kalau dapat pandu bawak balik rumah mak mentua kat Kelantan tu...ye tak (maklumlah duduk kat JB..mak mentua kat Kelantan)

Ok apa lagi kawan-kawan mehlah try...kalau kata hangpa bertuah dapat test drive dan che' pulak tak berapa nak bertuah jangan lupa jemputlah che' sekali na (amboi-amboi tak teragak-agak nak menempel jugak yek) cepat...cepat mohler ngisinya weh... :)


Psst..psst..sebenornya che' la nie memang drive MPV jugak tapi hok jenama lain... tapinya che' macam terasa jugak nak try test MPV Proton nie...maklumlah masa Exora nie keluaq che' dah pun beli kereta so gigit jari tangan lah nampaknya....che' terlambat.... :) ....so budget pun dah keluaq nak buat lagu mana ... :) nak beli baru tunggulah tok laki che' naik gaji dan hutang yang keliling pinggang pun kena solosai lah dulu
... :)

1 ulasan:

zaidah berkata...

kamik mauk try jugak bah....mana tahu kot kamik ade rezeki ya macam kitak madah tok...