Sabtu, Mei 08, 2010

Jawab Tag A,B,C...


He..he..kena jawab tag lagi...tag dari kak ayu..maaf ye lambat jawab non ado masa...walau apa pun i try jawab ye...

A-Alamak kena jawab tag lah pulak... :) ayat biasa bila kena tag

B-Boleh jgk nak jawab tag nie...maklumlah sikit no entry i

C-Cepatnya masa berlalu byk lg keja x siap lagi nie

D-Doakan yang terbaik utk saya ye kawan2

E-E nie huruf paling awal yg ada pada nama adik beradik i yg satu emak, satu ayah..nama emak i pun mula dari huruf E...Elis..Ezreen..Ezal...n Ezazura

F-Frust menonggeng sampai kurus tau masa putus dgn pakwe lama..opps sorry ye sayang u tetap dihati

G-Gila-gila jugak tau i nie..kekadang macam terlebih gila je...iye ker?

H-Hmmm...harus lah tgh kering idea nak jwp tag nie...teruskan..teruskan

I-Ingat Allah setiap masa...Insya-Allah hidup sentiasa diberkati dan diredhai Allah s.w.t. ye kawan2

J-Jalan-jalan cari makan...itu sudah semestinya aktiviti wajib..hik..hik

K-Kekadang i nie sukar utk diramalkan...boleh jd orang yg unsangkarable..i pun x faham

L-Lalala...lala...idea..idea come to me....

M-Marah?...he..he..sinonim dgn i tu...i nie kuat marah ke?..klu kuat membebel lg sinonim x?

N-Nangis pun suka jugak...klu masa kecik (masa baby) i kuat nangis tau..1 rumah boleh bangun klu dengo suara i nangis

O-Oooo i nie sempoi punya orang...dlm masa yg sama cerewet jgk sebenonya

P-Perlukah aku mengimbas kembali kisah lama?

Q-Queen Control?...khe..khe...nie my hubby je boleh bgtau...x kan sayang....you boleh layan bola sampai pagi kan...kan...

R-Rasa2nya ada terima tag lg x lps nie?...

S-Saya sayang semua keluarga n kawan2 saya..

T-Tunggggu.....tag dari saya pulak...he..he

U-Untungnya sape yg jd millionaire...iye ke? nanti kena bayo tax tinggi..kan...kan

V-Vouge de bas?....alah i x gheti lah nak bervouge2 nie...ada sesape yg boleh tunjuk ajar?

W-Wolkswagen adalah keta pertama yg i naik...maklumah mak i bersalinkan i dalam keta nie tau

X-X-ray i yg pertama masa buat medical check up utk daftar masuk matrikulasi...

Y-Yang ku cinta padamu...yang kusayang padamu...betul ke lirik lagu nie? mcm salah je

Z-Zzzzz..opps tertido lah plk...kekadang tertanya2 kenapa bila tido orang letak simbol huruf Z?

akhirnya dapat jugak i jawab tag nie dgn jayanya iye..ke dgn jaya..ntah ape2 je merepeknya....layannn...

1 ulasan:

'NuReeN' berkata...

salam...
nureen nk bg award ni
trima la yerr..
http://nureenasir.blogspot.com/2010/05/creative-award.html