Isnin, Ogos 23, 2010

Lamanya tak bergebang

Assalamualaikum w.m.t. dan salam sejahtera buat rakan2 semua...lama dah tak bergebang2 dalam warung maya cikgu zamri nie...banyak jugak cerita2 n makan2 sayang x dapat dikongsi...habis bersawang dan berabuk dah warung nie...untuk pengetahuan kawan2 semua last i bergebang adalah pada 8 Mei...jawab tag daripada kak ayu..lepas tu terus menyepikan diri...sebenonya ada..x ke mana pun cuma untuk pengetahuan2 kawan2 lain yang belum tahulah dalam bulan 5 ari tu i telah ditransferkan tempat keja ke cawangan yg lain...sebelum nie bertugas di ITPYPJ dekat bukit senyum...la nie i bertugas di IHYPJ di Taman Tampoi Utama...dekatlah sikit nak pie keja...x delah nak tension sangat nak harung jalan yang jem tiap2 pagi...klu kat tempat lama incharge kewangan utk student engineering, senibina, akaun n IT...klu kat tempat baru nie pulak incharge utk student perhotelan dan kulinari...so sesape yg berminat nak hantar adik ke..sepupu ke..saudara mara utk continue study dalam bidang2 yang i cakapkan nie bolehlah contact i ye...amboi promote lah pulak...big boss i kata tempat i keja nie lubuk duit...betul ke?...betulah tu..Insya-Allah klu dimurahkan rezeki n bilangan student yang ramai semua tempat boleh jadi lubuk duit kan..kan..kan yang penting usaha...amboi2 terlebih sudah...tapi betul lah tukan...he..he..banyak cerita yang dah terlepas nak i kongsi bersama dgn kawan2...Insya-Allah klu ada kelapangan i akan tulis ye..maklumlah tempat baru nie banyak sikit kejanya...n i jugak nak amik kesempatan utk promote cafe tempat company i incharge nie...iaitu Cafe Segar Amat di Rumah Limas Segamat, Danga Bay Johor Bahru ada buat buffet Ramadhan pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad...so sesape yang berminat boleh tempah n pie dekat link nie ye http://hospitalitiypj.blogspot.com/2010/08/ramadhan-buffet-only-rm18-nett.html ...oklah kawan2 sekalian setakat nie dulu utk kali ini...walau dah nak masuk 15 hari dah kita berpuasa i still nak wish jugak Salam Ramadhan buat kawan2 semua..semoga ibadat kita diterima dan berlipat2 kali ganda dalam bulan yang penuh berkat ini....wasalam

0 ulasan: