Isnin, Disember 28, 2009

lamanya tak bergebang

Assalamualaikum kepada kawan2 semua...minta maaf banyak2 sebab dah lama x bergebang kat warung maya nie...maklumlah cuti sekolah husband pun cikgu so dia bercuti i pun ikut cuti sekali balik rumah mak mentua kat kelantan...sebnarnya banyak cerita n makan2 yang nak dikongsi tetapi komputer kita nie ada masalah lah pulak dari sebelum cuti sampailah naik cuti belum settle lagi...nie pun tumpang komputer orang...mintak maaf banyak2 sekali lagi yek Insya-Allah ada rezeki ada juga cerita yang akan menyusul...dan gambo makan2 sayang yang akan di upload dan cerita2 yang dah ketinggalan still akan dimasukkan kelak...

0 ulasan: