Selasa, Mac 02, 2010

Kek birthday utk boss

Nie kek besday buat utk boss..bukan bodek atau nak mengipas ye..mmg niat nak hadiahkan kek besday nie kat boss..sebabnye setiap kali i bawak kek coklat kat HQ mesti boss tak ade...lps tu bila pie sana boss asyik tanya mana kek? ..he..he..senyum simpul je nak jawap...so dikesempatan nie i buatkanlah satu utk boss rasa..klu ikutkan kek nye dibuat atas request boss nak letak apa...as usual kek coklat moist+topping coklat ganache+dalam kek ada hazelnut+atas tabur coklat parut kaler coklat n putih+sprinkle almond nib and at the side ada almond flake x nampaklah pulak ye...nak ceriakan skit letakklah wording dr fondant icing n buah ceri..sebenonya nak letak strawberri tp dah out of stock lah pulak..lain kali lah yek

ha inilah boss favourite kat HQ nie..mtk maap ye boss2 yg lain jangan amik hati..sebenonya favourite jgk...klu x de boss x meriahlah..nie kata beberapa anak buah kat ofis tau bukan suka2 nak letak kat sini..he..he...saya doakan semoga boss panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang sihat walafiat dan sentiasa dirahmati dan diberkati Allah s.w.t. seisi keluarga..amin.

2 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

Erin, wording tu ada jual ready made ker? mmm.. selalu erin beli bahan kek katner, ada ker yang kat area pulai or tmn u????

Ezreen Abdul Rahim, Johor DT berkata...

wordingnye x de jual yg ready mate tp klu kak yus nak buat wording kak yus boleh beli fondant icing yg dah siap n boleh beli cetak biskut untuk huruf..biasanya erin pie kedai kek kat taman perling (perling indah sdn bhd kot namanya dkt dgn maybank) atau yg kat bbu tu setakat nie x jumpa lagi kedai jual brg kek kat tmn u ngan pulai..kita bukak kedai jual brg kek nak tak? he..he..(gurau je)