Selasa, Januari 12, 2010

Sambungan cuti - cuti ala honeymoon

rumah nie comel je memang dijadikan rumah contoh dan dinyatakan dalam pelayaran nie he..he..

klu x pergi tempat nie memang tak sah...so kena pie lah ye

klu masa dulu kita boleh naik kereta lembu yang real punya berjalan pusing2 kat sini la nie diaorang letak modelnya aje dengan lembu batu...boleh la untuk pengetahuan anak2..best tau naik kereta lembu nie...slow je teringat mcm cerita geng dalam upin ipin..sappiii...gooo..


model tiang lampu...


x sempat nak rasa nasi lemak kat sini...lain kali kena datang lagi lah nampaknya...

time nie dah nak krismas so banyaklah replika yang ada lampu2 camnie

sporting betul minah arab nie...dia bagi kita amik gambo dia

nie terapi ikan namanya tengok tu minah arab tu suka je ikan gigit2 kaki dia tempat nie sebelah je dengan kaunter tempat nak naik teksi air


nie eye on malaysia...tak pie naik pun x sempat lah

nie a famosa sampai sini je dah malam so x nampak sangat...

nie aktiviti paling last sekali untuk hari pertama..hubby belanja tengok wayang till midnight..bukan tengok avatar ye masa tu x keluar lagi ceritanya baru keluar iklan je kitaorang tengok 2012...sebab citer yang lain masa tu dah sold out...klu ikutkan lepas pukul 12 malam bandar melaka nie masih hidup lagi sebab ada night market kat depan menara taming sari tapi x amik gambo pun sebab dah kesejukan sangat lepas keluar dari panggung wayang... nak balik cepat n pas tu lapo pun ada he..he...so makan dah pukul 1 pagi pas tu tido pas tu bangun2 muka dah tembam camne?

jadi nielah antara gambo yg boleh disharekan so akhir kata bercutilah di Malaysia anda akan menemui sesuatu yang menarik di sini...Zoom Malaysia...chewah mcm keja dengan bahagian penerangan lah pulak...menarik tau macam2 ada di Malaysia...nie belum lagi pie jungle tracking ke panjat gunung ke mandi air terjun ke jeram ke kan mesti syiok..he...he...lepas nie boleh pegi tempat lain pulak ye...

0 ulasan: