Selasa, April 27, 2010

Award daripada Kak Ayu..terima kasih... :)

Nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada kak ayuzarhida sebab sudi untuk menganugerahkan saya dengan award nie...amboi2 mcm nak ucap atas pentas lah pulak...walau macam mana pun bila dah terima award nie mesti ada tugasannya..betul tak kawan2 so layannn...

1. Buat entry tentang award nie - siap
2. Copy badge "Beautiful Blogger Award" - siap
3. Ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut-siap
4. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima award-mmm Insya-Allah nak kena cari nie..klu yg tlh dilistkan dalam blog lain boleh listkan balik tak? he..he... ;) (nampak sangatlah i punya follower skit ek)..ok check it out my friends

1. Norasia-Aku Insan Biasa
2. Ninie Aziz-This is Our Story
3. Ezazura-Lalala
4. Zaidah-Comel
5. Kak Ieyza-Memasak Sambil Bersantai
6. Kak Fizah-Bagi Poket Kenyang
7. Nurshah Family
8. Ibu Arifa
9. Rosmah Azan
10. Kak Ina Mail-hijau itu indah dan permai
11. Puanxcomei-~sesuci kasih ibu~
12. Sonata anak kancil-nak bagi jugak biar pun sebelum nie dah pernah terima..he..he..boleh?
13. Kak Yatie-~**Sinar Kehidupanku**~
14. Aeini Omar-~aeini's AT HOme~ - selamat berkenalan
15. Alyani-~Cahaya Hatiku~-selamat berkenalan

he..he cukup pun...bagi kawan2 yang lain jugak..jgn malu2 ye untuk ambil award nie..klu boleh i nak share dgn semua blogger...

0 ulasan: