Rabu, April 07, 2010

Tempahan Kek Lagi

Tempahan kek lagi...nie kek coklat moist yang diorder oleh isteri kepada en mazrul..en mazrul nie kira salah sorang boss i jugaklah kalau dalam department kewangan nie..isteri en mazrul order melalui kak zurin staf kewangan hq n disampaikan hajatnya kepada saya..ingatkan nak buat supriselah hari nie..alih2 tuan punya diri atau pun besday boynya mc lah pulak...akak nie mtk buat deco yg simple2 aje...nampaknya esoklah boleh suprisekan en mazerul..he..he....sabo ye..sabo kita tunggu esok...di doakan semoga en mazrul cepat sihat n boleh bekerja semula n semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah s.w.t....amin.

nie pulak kek coklat moist yg kosong tanpa letak apa2...ordered by wife en mazrul jugak..klu ikutkan kedua2 kek nie adalah repeat order...sebelum nie en mazrul pernah order sebanyak 3 buku kek coklat moist with topping ganache utk bawak balik kg n jamu kawan2 kat ofis...walau apa pun terima kasih kepada kedua-duanya di atas sokongan yang diberikan...klu sedap boleh order lg ye... :)

Yang nie pulak sebenonya order dr adik lela...sebelum nie adik lela nie bertugas di itp dan dalam masa yg sama mengusahakan koperasi di itp...la nie bila dah habis kontrak so adik lela nie menguruskan sepenuh masa koperasinya n telah pun mengorder kek coklat moist utk dijual di koperasinya...semoga succes ye dik n terima kasih...n adik lela jugak request supaya buatkan kek coklat nie utk dia jual kat koop tiap2 minggu...Insya-Allah dik...ada rezeki n kesihatan yang baik akak buatkan lagi ye...

0 ulasan: