Jumaat, April 09, 2010

Tukar template lagi

Hmm..banyak betul design template yg cantik2 tp tak tau yg mana satu nak pilih last-last pilih je lah background nie sebabnya jari tangan ku dah kebas coz pie jenguk satu2 template yg berpuluh-puluh and x mustahil beratus-ratus jenis...mungkin lepas nie tukor lagi kot tp lambatlah skit...klu ikutkan nak cari template yg kaler epal hijau tp nye masih x jumpa lg yang berkenan di hati...x pelah lain kali i searching lagilah ye..terima kasihlah banyak2 kepada pereka template2 nie sehinggakan blog2 yg ada terhias cantik...
Kepada kawan sekalian yg ada sumber utk pilih template yg cantik2 meh lah bgtau kat che' no so bolehlah che' terjah...n jenguk2 n buat pilihan utk menceriakan dan bagi semangat nak berblog lebih... ;)

0 ulasan: